Om Lene Floris

Erfaren rådgiver med god bagage fra direktionsarbejde og opgaver for civilsamfund
og private / offentlige institutioner.

Gennem 25 år har jeg stået i spidsen for lokale, regionale og nationale projekter og museer. Senest som Direktør for Historie & Kunst, der rummer Københavns Museum, Thorvaldsens Museum, Københavns Stadsarkiv og Nikolaj Kunsthal, Storm20 + sekretariat i Københavns Kommune.

Jeg har skabt resultater med strategisk og organisatorisk udvikling af museer og andre kulturinstitutioner med fokus på medarbejdere, ledelse af ledere, faglig og digital udvikling af høj kvalitet samt fundraising og partnerskaber.

Jeg har et stærkt netværk nationalt og internationalt og indgår i forskellige bestyrelser både som formand og menigt medlem.

Som erfaren leder af kulturinstitutioner i forandring har jeg dermed en bagage, som topledere og andre aktører indenfor kultursektoren kan få glæde af gennem rådgivning, oplæg og analyser.

Jeg har været selvstændig rådgiver siden september 2018.

Jeg er også kulturhistoriker med en stærk profil indenfor bygningskultur og det levede hverdagsliv i København og Danmark. Arkitektur, Bedre Byggeskik, Haver og landskaber, Københavns kulturhistorie samt Havne og Maritime miljøer kan nævnes som områder, hvor jeg kan bidrage med nye perspektiver og ekspertviden.

Se også:

Mit fulde CV

Bestyrelsesarbejde

Uddannelser

Kontakt Lene på 23 65 70 93 eller lf@lenefloris.dk for at høre nærmere.